Om fotografering på förskolor och skolor.

Om du behöver någon som är kunnig inom fotografering och kan skräddarsy ett paket för just din barngrupp eller avdelning är vi rätt företag för dig.

Vi pratar med dig innan fotograferingen om dina unika och specifika behov så att vi skapar oss en uppfattning om vad du söker för din förskola/skola. Detta gör att vi redan innan vi kommer ut till förskolan eller skolan har förberett ett paket som passar. Vi tror på en unik kundkontakt och att alla möten tillför någonting nytt.

Våra fotografer som vi skickar ut har lång erfarenhet av att arbeta med barn och hur de ska hantera och bemöta de olika barnens behov. Vissa barn ser fram emot fotograferingen medan andra blir osäkra och ledsna eftersom situationen är ny. Här kan du som kund känna dig lugn med att våra fotografer kan hantera situationen på ett lugnt och proffesionellt sätt. De samarbetar med personalen och säger till att få jobbet gjort även om det tar lite extra lång tid. Barn och barngrupper fungerar olika och det förstår vi.

Efter fotograferingen så får vårdnadshavarna möjlighet att själva välja ut de bilder som de vill köpa från vårt företag. Tack vare digitaliseringen så erbjuder vi självklart stora möjligheter att tillsätta effekter och redigera bilderna i efterhand. Vi följer därefter upp våra kunders nöjdhet efteråt för att säkerställa att de är nöjda med de produkter som vi erbjuder. Självklart eftersträvar vi efter att ha kontakt med våra uppdragsgivare även efter fotograferingen. Detta för att se över vår verksamhet och vara ett företag som erbjuder en attraktiv tjänst där våra kunder hela tiden står i fokus. Vi vill att fotograferingen skall upplevas som ett fint minne för alla inblandade parter. Detta för att vara den attraktivaste aktören på marknaden. Vi ställer höga krav på oss själva och vill att ni gör detsamma.