Fotografering för företag

Professionell fotografering för företag!

Har du ett företag och vill få det att synas mer i samhället och på internet?

Vi erbjuder professionella fototjänster för företag där vi bland annat tar bilder på personalen, lokaler, företagslogo, själva verksamheten med mera. Dessa företagsfoton är av hög kvalité och är lämpliga för till exempel marknadsföring, hemsida, presentation och digital information om företaget.

Personalfoto

Det finns flera olika alternativ gällande fotografering av företagets anställda. Antingen kommer någon av våra professionella fotografer ut till företaget och tar porträttbilder av personalen i en av era lokaler. Fotografen tar med sig den utrustning som krävs. Alternativt är ni välkomna till vår lokal för fotografering och på plats finns all utrustning som behövs. Önskar ni bilder på personalen i aktion så sker fotograferingen på till exempel något företagsevent såsom julfest, personalfest eller möte.

Företagsfoto

Vi kommer till er för att fotografera verksamheten och dessa lokaler, vi fotograferar även naturen runtom lokalerna om det önskas- vi fångar ofta detaljer som framställs i bilderna. Vi är vana vid olika miljöer och är flexibla. Vi kombinerar gärna ett företags verksamhet med deras samarbetspartner i en fotografering. Det kan vara ett möte mellan företagets vd och en samarbetspartner i en fabriksmiljö eller en företagsanställd och en kund. Vi ser inga begränsningar, vi ser möjligheter.

Vi anpassar oss efter era önskemål och tankar, vi kan flika in med våra förslag och idéer. Vidare hjälper vi er med exempelvis hemsidan där vi anpassar bilderna till hemsidan samt utför bildbehandling och retuschering av bilder för att framställa just det ni efterfrågar u syfte att fånga uppmärksamhet hos er målgrupp.

Kontakt

Anser ni att våra fototjänster matchar er efterfråga är ni välkomna att kontakta oss via vår epost eller telefon för att delge oss information om vad ni söker och vilken omfattning uppdraget är av. Därefter diskuterar vi offerten för uppdraget. Vi erbjuder ett fast pris för alla våra tjänster och det finns en möjlighet att göra en förfrågan om prisexempel via frågeformuläret på vår hemsida.