Engagerande fotografier för er klubb och förening

Vad är det som fångar din uppmärksamhet när du bläddrar runt bland sport webbsidor och gör att du klickar på en artikel?

Spännande bilder till din förening och klubb

Mest troligen så är det rubriken eller bilden. Bilden kan vara på ett lag eller spelare som du känner igen eller gillar, eller så kan det vara en speciellt intressant, spännande eller konstig bild. Bilder med dess många olika färger drar personers ögon till sig och är bilden sedan tillräckligt intressant så kan just bilden vara det som får till det, i detta internet samhället, så efterlängtade klicket och efterföljande besöket.

För om du ser på webbsidor och tidningar som handlar om sport, som till exempel Aftonbladets sportsida så har de oftast väldigt många bilder och väldigt få av dem är på uppställda lag och spelare, utan det händer något i dem, det är action och spänning som visas. Då det är just dessa sorter av bilder som engagerar besökaren och får den att bli intresserad av det övriga innehållet också.

Visa vad din klubb gör

Visa vad er klubb och förening gör. Låt besökarna se det ni gör bäst och uppleva spänningen som omger den sport ni spelar. Så för att få din fotbollsklubb intressant för besökaren, visa era spelare under match där de skjuter bollen i krysset eller där en försvarare glidtacklar en motståndare eller där hela laget hoppar omkring i glädje efter ett gjort mål.

Samma sak gäller alla andra sporter också. Visa innebandyspelare i full fart med bollen på bladet. Visa handbollsspelare som hoppar högt och skjuter mot mål. Visa de hårda tacklingarna i amerikansk fotboll eller ishockey.

Engagerande bilder gör att besökaren känner sig engagerad och kanske vill vara en del av ert lag. Det kan vara bilden som leder till att personen engagerar sig i just er förening istället för den andra föreningen med bara uppställda tråkiga bilder på lag och spelare.